TERMENI ȘI CONDIȚII

Website-ul www.dingrijapentrucopii.ro reprezintă pagina oficială a Asociației ”Din grijă pentru copii”. Acest site este administrat de Asociația ”Din grijă pentru copii” prin fondatorii și membrii acesteia și reprezintă proprietatea Asociației ”Din grijă pentru copii”. Folosirea fara acordul Asociației a oricaror elemente continute pe site, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizarea și vizitarea site-ului www.dingrijapentrucopii.ro (numit în continuare ”website”) este reglementată de conținutul acestor Termeni și Condiții detaliați în paragrafele de mai jos. 

Prin accesarea și navigarea pe www.dingrijapentrucopii.ro confirmați faptul că ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții precum și cu politica noastră privind cookies. Puteți imprima și păstra o copie a acestor Termeni și Condiții iar Asociația ”Din grijă pentru copii” își rezervă dreptul de a modifica acest document și este de datoria dumneavoastră, a celor care urmăresc activitatea acestui website, să verificați în mod regulat Termenii și Condițiile și să luați cunoștință de modificările intervenite.

Asociația ”Din grijă pentru copii” asigură confidențialitatea datelor și a persoanelor care intră în contact cu membrii asociației și cu conținutul oferit de aceștia prin intermediul acestui website ( email, telefon, formulare de contact )

 

1.INFORMAȚII GENERALE DESPRE CONȚINUTUL www.dingrijăpentrucopii.ro

 

Conținutul, proiectele, imaginile și informațiile care apar pe www.dingrijapentrucopii.ro

sunt proprietatea Asociației ”Din grijă pentru copii”. Membrii fondatori își propun să se asigure că toate informațiile de pe website sunt corecte. Cu toate acestea, website-ul și materialele disponibile pe acesta sunt furnizate numai în scopuri informative generale și nu sunt destinate să furnizeze informații complete sau îndrumări cu privire la subiectele acoperite.

Conținutul website-ului este preponderent unul medical, însă el nu înlocuiește consultul la medicul de familie sau la medicul specialist, ci, prin intermediul lui, Asociația face informare, conștientizare și prevenție.

 

Prin vizitarea și consumarea conținutului informativ al website-ului, recunoașteți că orice asumare a încrederii pentru orice informație sau orice alt material conținut pe acest website este în întregime pe propriul dvs. risc și toate celelalte garanții, angajamente, condiții și termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanța sau adecvarea scopului) în ceea ce privește website-ul sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.

 

 1. INFORMAȚII TEHNICE

Ca fondatori ai Asociației ș În calitate de administratori ai website-ului, ne rezervăm dreptul de a edita structura și conținutul website-ului www.dingrijapentrucopii.ro în orice moment, precum și Termenii și condițiile de utilizare conform normelor în vigoare.

Admiteți că nu putem garanta că website-ul va fi întotdeauna disponibil pentru dvs., datorită faptului că internetul nu este în proprietatea noastră. În plus, sunteți în acord cu faptul că site-ul poate fi indisponibil din motive de întreținere, dar, acolo unde este posibil, vom efectua o astfel de întreținere în afara orelor de funcționare principale și vom încerca să minimizăm perioada de întrerupere.

 

III. CONDUITA CONSUMATORULUI DE INFROMAȚIE PE www.dingrijapentrucopii.ro

 

Ca utilizator și consumator al acestui website, ați luat la cunoștință faptul că puteţi utiliza acest website numai în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare prezente şi, în orice caz, puteţi folosi acest website numai în scopuri legale, mai exact în conformitate cu legislaţia în vigoare, reglementările şi practicile din România și Uniunea Europeană sau din statul din care website-ul este accesat. 

Ca utilizator și consumator al acestui website sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul formularelor de înscriere la evenimentele organizate de Asociație sunt corecte și exacte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dvs. se schimbă.

Ca utilizator și consumator al acestui website, sunteţi de acord:

 • Să nu publicaţi, să nu transmiteţi sau să nu distribuiţi nicio informaţie de natură obscenă, defăimătoare, nelegală sau de natură să producă prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;
 • Să nu utilizaţi acest Website într-o manieră de natură să încalce drepturile altor persoane;
 • Să nu efectuaţi rezervări neautorizate, false sau frauduloase;
 • Să nu trimiteți un e-mail “spam” sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile Asociației ”Din grijă pentru copii”, la orice adresă disponibilă pe website;
 • Să nu utilizaţi niciun software, procedură sau dispozitiv cu scopul de a împiedica sau de a încerca să împiedicați buna funcţionare a Website-ului, fie manual, fie electronic, prin orice mijloace, în special cu privire la încărcarea sau accesarea de fişiere care conţin date modificate sau virusuri;
 • Să nu degradaţi, modificaţi sau schimbaţi aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care îl alcătuiesc;
 • Să nu întreprindeţi nicio acţiune susceptibilă de a provoca trafic nerezonabil sau disproporţionat pe Website sau pe o infrastructură asociată;

Dacă suferim pierderi dovedite a fi din cauza încălcării de către dvs. a acestor Termeni și Condiții de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere.

Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, a cailor troieni sau a altor softuri de natură distructivă în timp ce utilizați internetul și că este sigură conexiunea dvs. la Site.

 

 1. LINKURI ȘI FORMULARELE DE MESAJE

Este bine de știut c- website-ul poate include legături hipertext la site-uri web ale unor terțe părți. Asociația ”Din grijă pentru copii” și membrii fondatori ai acesteia nu sunt responsabili pentru aceste conținuturi și nu pot acorda garanții cu privire la conținutul sau disponibilitatea materialelor de pe orice site terț.

 

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

 

CONŢINUT WEBSITE

Asociația ”Din grijă pentru copii” și membrii fondatori ai acesteia depun toate eforturile pentru a oferi un conţinut de încredere, însă, independent de grija şi diligenţa pentru modul de redactare a textului şi publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori în informaţiile furnizate pe acest website. Asociația ”Din grijă pentru copii” și membrii fondatori ai acesteia îşi declină răspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informaţiilor conţinute în acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului). Prin urmare, utilizatorul acceptă să folosească aceste informaţii pe răspunderea sa asumată exclusiv şi este invitat să întreprindă toate verificările necesare.

 

EXCLUDERI ŞI RESPONSABILITĂŢI

Asociația ”Din grijă pentru copii”, deţine, îşi rezervă şi menţine toate drepturile de proprietate, în special de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor pentru acest website şi pentru informaţiile conţinute de acestea, fără a se limita la articole, texte, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, mărci comerciale, embleme și modele.

Ca utilizator și consumator al acestui website ai responsabilitatea de a cunoaște faptul că nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al Asociației ”Din grijă pentru copii”. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site. De asemenea, nu au voie să reproducă concepte sau formate de eveniment. 

Ca utilizator și consumator al acestui website puteți tipări extrase de conținut de pe website sau oricare dintre pagini doar pentru utilizarea dvs. personală dar nu și pentru alte scopuri și puteți face o copie temporară a acestor pagini pentru scopul vizualizării paginii din aplicația de browser, dar nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui conținutul acestor pagini, în întregime sau pe părți, fără consimțământul scris al membrilor fondatori ai asociației.

Toate celelalte drepturi sunt rezervate.

 

 1. PLATĂ

Nu se acceptă alte modalități de plată în afara celor prezentate pe site și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat/poștă.

Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la condițiile de utilizare a datelor și doar la persoanele autorizate să le proceseze și să le cripteze.

 

VII. CONDIŢII DE UTILIZARE

 

Prin urmare, prin continuarea accesării sau utilizării acestui Website, vă exprimaţi acordul de a respecta modificările acestor Termeni şi Condiţii de utilizare.

 

VĂ RECOMANDĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE POLITICA DE COOKIES A SITE-ULUI ȘI POLITICA DE PROTECȚIE A DATELOR PERSONALE ASOCIAȚIA DIN GRIJĂ PENTRU COPII.

 

VII. PROTECȚIA DATELOR

Prin folosirea acestui site, inclusiv înregistrarea pentru a participa la un eveniment, atelier sau orice alt program organizat pe acest website, vă dați consimțământul ca Asociația ”Din grijă pentru copii” să proceseze orice date personale ne încredințați, asa cum sunt ele definite de regulamentul ue 679/ 2016, în concordanță cu politica asociației de protecția datelor personale .

 

VIII. PENTRU PROBLEME LEGATE DE TERMENI ȘI CONDIȚII

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a ne comunica în orice moment pentru orice subiect legat de Termeni și Condiții, utilizând datele de contact de mai jos:

CUM NE CONTACTAȚI

ASOCIAȚIA ”Din Grijă pentru Copii” cu sediul în Jud. Ilfov, loc. Popești-Leordeni, Spl. Unirii, nr.9,bl.2, sc.1, et.11,ap.68, email – impreuna@dingrijapentrucopii.ro