PediTEA – la ceai cu specialistul. Despre pielea atopică și povocările ei

mai 3, 2024 | Ateliere de sănătate

💗Ce poate fi mai liniștitor pentru un părinte decât o discuție relaxantă și plină de informații solide și avizate cu specialistul copilului său?

Pe scurt, asta înseamnă Atelierele PediTEA – La ceai cu specialistul!

Ne întâlnim, părinți cu copii, într-o locație deosebită din București, și servim un ceai aromat alături de
dr. Diana Plăcintescu, medic primar dermatolog. Vom discuta vrute și nevrute despre pielea copiior atopici, cu focus pe dermatita atopică și provocările ei.

Vom afla cauze, simptome și soluții și vom învăța cum să răspundem cu energie bună puseelor care vin în valuri în această patologie. 📍Vom stabili rutine de îngrijire și 📍vom pleca acasă cu o trusă plină cu informații valoroase și mai ales cu încredere în noi!

La final, mai rămânem puțin la joacă! Vă propunem o activitate senzorială alături d ecei mici. Bucurie, conectare și dezvoltare – atu-uri importante aduse de joc în viața noastră.Ne luăm la revedere în jurul orei 19.30 până data viitoare când ne întânim la un alt ceai cu o altă aromă și alt subiect important de discuție.

……………………………………
ℹ️📧Atelierul este dedicat părinților și copiilor cu dermatită!
📢Participarea este GRATUITĂ.

Evenimentul este susținut de MUSTELA ROMÂNIA și a lor gamă cu specific pe pielea atopică de la naștere până la maturitate – STELATOPIA.