Grija se sine nu este opțională! Un proiect #dingrijăpentrucopii dedicat mamelor

mart. 2, 2023 | Ateliere de sănătate

Într-o agendă plină de campanii de conștientizare și informare, evenimente, proiecte sociale și alte mici bucurii, TOATE dedicate sănătății copiilor, am strecurat, pline de emoții dar mai ales de dorință, un eveniment dedicat mamelor, Doamnelor din comunitatea noastră – GRIJĂ DE SINE – Eveniment Boutique pentru mame.

🎀S-ar putea spune că e egoism, că e timp pe care l-am fi putut petrece cu ai noștri mici sau mari, că sănătatea copiilor e mai presus de orice și despre asta trebuie să ne informăm, că evenimente pentru mame sunt multe și că încă unul nu va aduce nimic nou, nimic revelator, nimic extraordinar!
S-ar putea spune….

❤️Însă s-a întâmplat, într-o zi de sâmbătă, cu frig afară și o perioadă plină de alte evenimente cu și despre mame, să ne strângem laolaltă într-o sală de hotel superb (mulțumim din suflet The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection), noi și alte 70 de mame, și împreună să ne petrecem 𝘱𝘰𝘢𝘵𝘦 𝘶𝘯𝘢 𝘥𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦 𝘤𝘦𝘭𝘦 𝘮𝘢𝘪 𝘧𝘳𝘶𝘮𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘻𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘪̂𝘯𝘤𝘦𝘱𝘶𝘵 𝘥𝘦 𝘢𝘯.

Ne-au condus mintea și emoțiile invitatele noastre speciale, actrița Medeea Marinescu, Dr. Iulia Panturu – Dermatologie, Dr Ianculescu Laura, Dr. Anca Panaitescu, Dr. Daciana Ispir – Bine cu mine, Psiholog Andreea Neagu și moderatorul discuției, Monica Rădulescu – jurnalist, ajutându-ne 𝘴𝘢̆ 𝘤𝘰𝘯𝘴̗𝘵𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘻𝘢̆𝘮 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵̗𝘢 𝘨𝘳𝘪𝘫𝘪𝘪 𝘧𝘢𝘵̗𝘢̆ 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘪̂𝘯𝘴𝘦𝘯𝘦 𝘴̗𝘪 𝘤𝘰𝘯𝘴̗𝘵𝘪𝘦𝘯𝘵𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘧𝘢𝘱𝘵𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘤𝘢̆ 𝘥𝘢𝘤𝘢̆ 𝘯𝘰𝘪 𝘴𝘶𝘯𝘵𝘦𝘮 𝘣𝘪𝘯𝘦, 𝘵𝘰𝘢𝘵𝘢̆ 𝘭𝘶𝘮𝘦𝘢 𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘦!

A fost despre zâmbete, despre lacrimi, despre informație, dar mai ales despre conștientizare și conectare. Și a mai fost despre promisiunea că am înțeles că grija de sine nu este egoism, nu este un moft, nu este un moment singular. Grija de noi este acel ceva care ar trebui să ne procupe constant și conștient!

🎀Vă mulțumim tuturor pentru participare, ajutor și lecțiile primite! O dată pe an, chiar dacă s-ar putea spune multe despre asta… noi ne vedem să ne reamintim că 𝑮𝑹𝑰𝑱𝑨 𝑫𝑬 𝑺𝑰𝑵𝑬 𝒏𝒖 𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒐𝒑𝒕̗𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂̆.