Grija se sine nu este opțională! Un proiect #dingrijăpentrucopii dedicat mamelor

mart. 2, 2023 | Ateliere de sănătate

Într-o agendă plină de campanii de conștientizare și informare, evenimente, proiecte sociale și alte mici bucurii, TOATE dedicate sănătății copiilor, am strecurat, pline de emoții dar mai ales de dorință, un eveniment dedicat mamelor, Doamnelor din comunitatea noastră – GRIJĂ DE SINE – Eveniment Boutique pentru mame.

🎀S-ar putea spune că e egoism, că e timp pe care l-am fi putut petrece cu ai noștri mici sau mari, că sănătatea copiilor e mai presus de orice și despre asta trebuie să ne informăm, că evenimente pentru mame sunt multe și că încă unul nu va aduce nimic nou, nimic revelator, nimic extraordinar!

S-ar putea spune….

❤️Însă s-a întâmplat, într-o zi de sâmbătă, cu frig afară și o perioadă plină de alte evenimente cu și despre mame, să ne strângem laolaltă într-o sală de hotel superb (mulțumim din suflet The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection), noi și alte 70 de mame, și împreună să ne petrecem o seară dedicată nouă.

Ne-au condus mintea și emoțiile invitatele noastre speciale, actrița Medeea Marinescu, Dr. Iulia Panturu – Dermatologie, Dr Ianculescu Laura, Dr. Anca Panaitescu, Dr. Daciana Ispir – Bine cu mine, Psiholog Andreea Neagu și moderatorul discuției, Monica Rădulescu – jurnalist, ajutându-ne să conștientizăm cât de important este să fim atenți la noi, la corpul nostru, la emoțiile noastre.

A fost despre zâmbete, despre lacrimi, despre informație, dar mai ales despre conștientizare și conectare. Și a mai fost despre promisiunea că am înțeles că grija de sine nu este egoism, nu este un moft, nu este un moment singular. Grija de noi este acel ceva care ar trebui să ne procupe constant și conștient!

🎀Vă mulțumim tuturor pentru participare, ajutor și lecțiile primite! O dată pe an, chiar dacă s-ar putea spune multe despre asta… noi ne vedem să ne reamintim că grija de sine nu este opțională!